Roți-Rapid.ro

Roți-rapid.ro este un service auto pentru roți care are totodată și un serviciu pentru livrat cauciucuri rapid oriunde în țară. Viteza este principalul lor avantaj față de competiție, de aceea a fost și tema de la care am pornit pentru crearea acestui brand.
Ideea din spatele logo-ului este evidentă și este menită să comunice cât mai rapid, clar și eficient obiectul de activitate al afacerii.

Fontul

Am folosit o combinație de două fonturi: primul, mai rotunjit, pentru a ilustra cuvântul "roți". Iar cel de-al doilea font, mai gros și puternic înclinat în față este menit să reprezinte viteza.

Cărți de vizită, plicuri și templateuri pentru documente.

Pentru acest brand axat pe funcționalitate conceptul de bază a fost cel de viteză. Pornind de la el am dezvoltat o linie vizuală insipirată de urmele de cauciucuri lăsate de o mașină în viteză (drifturi). Liniile verticale sunt inspirate de luminile de seară care, atunci când sunt privite dintr-o mașină în viteză, se văd ca niște dungi luminoase.

Concluzie

Designul felxibil al identității de brand poate fi extins și aplicat cu ușurință și pentru alte elemente ale brandului: cum ar fi uniforme, grafică pentru web sau afișe publicitare.