Logo Design

Aici sunt propunerile noastre de logo pentru Studioul Coregrafic Reverance.

Studioul Coregrafic Reverence. Propuneri pentru Logo.

Studioul Coregrafic Reverence este o școală de dans din București cu sediul pe Calea Victoriei nr. 21-23, unde copiii începând cu vârsta de 3 ani până la adolescenți pot învăța balet clasic și modern, dar și alte tipuri de dans.
Cursurile sunt potrivite atât pentru cei care sunt curioși să descopere lumea magică a baletului și să învețe câteva mișcări, cât și pentru cei care iși doresc performanță sau chiar o carieră în balet.
Atmosfera de la Reverence este menită să încurajeze dezvoltarea armonioasă a copiilor. Cu principii de predare împrumutate din pedagogia Montessori și coregrafii inspirate din lumea magică a jocului și a poveștilor, copiii sunt încurajați să-și stimuleze imaginația, să-și formeze disciplina interioară și să-și mărească gradul de implicare personală.

Conceptul 1. Valuri — dansul cu mișcări continue

Pentru acest concept am plecat de la ideea de mișcare și armonie continuă a dansului.

Conceptul 2. Zâna Dansului

Acest concept a fost inspirat de coregrafiile pline de culoare și viață, aduse din universul copilăriei de Violeta Captari — profesor coregraf și fondatorul Studioului Coregrafic Reverence — create pentru a-i atrage și a le trezi interesul celor mici pentru lumea dansului.
Conceptul 3. Dansul îți dă aripi

Aici dansul este văzut ca experinență care înnobilează și înalță, care te ajută să ajungi la un nivel superior de întelegere.

Conceptul 4. Steaua DansuluiStudioul Coregrafic Reverence participă în mod regulat la spectacole și competiții, cu rezultate foarte bune, iar acest concept pentru logo ilustrează acest lucru.

Concluzie

Studioul Coregrafic Reverence este un loc încărcat cu magie, atenție și pasiune, unde copilul tău poate face primii pași în dans într-un mediu sigur și prietenos. Este un loc în care fiecare copil este tratat cu atenție și are spațiu pentru a se dezvolta, indiferent de nivelul la care este, amator sau profesionist. Copiii care arată pasiune și dedicare pentru dans pot participa la spectacole și competiții.

Puteți afla mai multe detalii despre Studioul Coregrafic Reverence de aici:

 

Contactează-ne!

Trimite-ne un mail la contact@blackunicorn.ro sau sună-ne la 0757 572 576.
Ne-ar plăcea să auzim ideile tale.