Odin's Club

Odin's Club este o companie care produce batoane cu proteine în special pentru bărbații împătimiți de mersul la sală. Ingredientele folosite aici sunt de calitate premium, și alese pentru maximizarea performanței.
Conceptul care a stat la baza logo-ului este cel de evoluție, de a merge mai departe. Logo-ul simbolizează o săgeată orientată în sus. Cele 3 părți care o compun reprezintă ideea de grup, de comunitate, idee care face parte chiar din numele brandului - care conține cuvântul "Club". Ele transmit subliminal și ideea de suplimente - mici ajutoare pe care brand-ul le aduce clienților săi, aflați pe drumul de a deveni cea mai bună versiune a lor.

Fontul

Pentru că am ales să folosim o marcă grafică pentru logo, am decis să păstrăm fontul cât mai curat și mai simplu, nepretențios dar serios. Fontul se și numește Serenity.

Gama de produse

Pentru gama de produse am decis să ne axăm în primul rând pe scopul produselor: există un baton optimizat pentru momentele când este necesar un aport maxim de energie, care se întâmplă frecvent în timpul antrenamentelor. Unul cu o cantintate mai mare de proteine și un conținut mai scăzut de calorii, optim pentru consumul regulat. Cel de-al treilea, cu adaos de vitamine și minerale, a fost conceput special pentru perioada de recuperare dintre antrenamente și conține elemente care ajută corpul să se refacă mai repede.

Ambalajele

Linia ambalajelor a fost păstrată simplă și curată, folosind doar elementele necesare pentru a trasmite clar și eficient informațiile despre produs. Accentul este pus pe scop, pentru a fi ușor de recunoscut de publicul țintă, și pe poza cu conținutul produsului, pentru a ajuta clienții să înțeleagă rapid ce fel de baton se găsește înăuntru.