Ilustrație – Krause & Doggy

Krause & Doggy sunt producători de hrană uscată pentru câini și pisici și le oferă clienților o nutriție echilibrată la un preț corect. Astfel, iubitorii de animale își permit mai ușor să experimenteze bucuria de a trăi cu un animal de companie fericit și bine hrănit.

Clienții reprezentativi pentru Krause & Doggy sunt de obicei familiile cu copii, iubitoare de câini și pisici, cărora le pasă de calitatea mâncării animăluțului lor, dar în același timp se străduiesc să găsească un echilibru în bugetul familiei.

Povestea desenului

Krause — pisica — este o stewardesă frumoasă, independentă și feminină.

Doggy — câinele — este un pilot responsabil și inteligent.

Ideea desenului aparține Mihaelei Baicu – CEO-ul companiei, și ne transmite câte ceva despre personalitatea ei veselă, deschisă și iubitoare și despre povestea ei. Mihaela, în prezent antreprenoare, femeie cu viziune și mămică de pisică, a fost stewardesă în trecut.

Produsele Krause & Doggy

Brand-ul pune accentul pe calitatea ingredientelor, atent selecționate pentru a le oferi cânilor și pisicilor o mâncare completă, echilibrată și delicioasă.

Puteți afla mai mult despre gama întreagă de produse și să le comandați online, pe site-ul krause-doggy.ro.

Concluzie

Ne-a plăcut foarte mult ideea originală și îndrăzneață a clienților și am apreciat imaginea veselă, autentică și orientată spre pozitivitate a brand-ului.