Identitate

Dacă ai într-adevăr propria ta identitate vei continua să faci ceea ce crezi că e bine pentru tine, și vei înțelege și care este următorul pas de făcut.

Helmut Lang

Identitate Vizuală


Design Logo
Cărți de vizită
Brand Book
Design Grafic


Ilustrații
Procesare foto
Design documente

Identitate Web


Layout site
Design pentru social media și altele
Design Ambalaje


Design etichete, ambalaje,
pungi, meniuri, cutii
și altele.
 

Tot ce ți-ai imaginat pentru afacerea ta, la un click distanță!

Fie că iți dorești un logo nou, o identitate profesională de brand, sau doar să găsești pe cineva care să-ți aducă la viață ideea pentru un design imaginat de tine, suntem aici să te ajutăm! Avem capabilitățile creative și tehnice pentru a livra idei de design estetice și strategice.

Procedura noastră de lucru

 
1. Brand Brief
O întâlnire - pesonală sau telefonică, în care discutăm despre tine și ceea ce încerci să realizezi. Despre afacerea ta, despre competiție, despre clienții pe care dorești să-i atragi. Așa mărim cel mai mult șansele de a-ți oferi un logo care să-ți placă, dar să fie și potrivit pentru afacerea ta.
2. Concept vizual
La o săptămână de la întâlnire, îți trimitem 3 Concepte diferite pentru logo. Îți poți alege unul dintre ele, sau ne poți îndruma pe calea corectă venind cu sugestii și modificări.
3. Livrarea
După ce ești multumit de noul tău logo, îți vom trimite fișierele lui în toate formatele necesare pentru web și print.

Politica de prețuri

Lucrând cu noi poți comanda exact ce ai nevoie, de la un logo sau o simplă ilustrație până la o identitate completă de brand. Îți vom da o cotație de preț după ce discutăm împreună despre proiectul tău și estimăm cât timp ne va lua să-l finalizăm.

Percepem un avans de 50% înainte de începerea proiectului, dar îți returnăm banii integral dacă nu ești mulțumit de ceea ce a ieșit.

Ești pregătit să găsești identitatea afacerii tale?