Identitate

Dacă ai într-adevăr propria ta identitate vei continua să faci ceea ce crezi că e bine pentru tine, și vei înțelege și care este următorul pas de făcut.

Helmut Lang

Identitate Vizuală


Design Logo
Cărți de vizită
Brand Book
Design Grafic


Ilustrații
Procesare foto
Design documente

Identitate Web


Layout site
Design pentru social media și altele
Design Ambalaje


Design etichete, ambalaje,
pungi, meniuri, cutii
și altele.
 

Tot ce ți-ai imaginat pentru afacerea ta, la un click distanță!

Fie că iți dorești un logo nou, o identitate profesională de brand, sau doar să găsești pe cineva care să-ți aducă la viață ideea pentru un design imaginat de tine, suntem aici să te ajutăm! Avem capabilitățile creative și tehnice pentru a livra idei de design estetice și strategice.
 

De ce sunt logo-urile noastre speciale?

Pentru că sunt autentice. Făcute special pentru tine și clienții pe care îți dorești să-i atragi, ca un costum făcut la comandă față de unul cumpărat din magazin. Un logo autentic reușește să încapsuleze ceva din personalitatea ta și a afacerii tale în el și să transmită anumite sentimente sau stări, cum ar fi încrederea, puterea, vitalitatea, dorința etc. Este făcut special pentru a fi remarcat de o anumită categorie de oameni — clienții tăi, în funcție de venitul lor, vârstă, sex sau personalitate.
Pentru a crea un astfel de logo sunt necesare cunoștințe din mai multe domenii, cum ar fi strategie de brand, artă și psihologie. De asemenea, este necesar să avem o discuție despre afacerea ta, despre clienții tăi (existenți sau pe care vrei să-i obții), pentru a putea livra un logo potrivit și unic.

Procedura noastră de lucru

 
1. Brand Brief
O întâlnire - pesonală sau telefonică, în care discutăm despre tine și ceea ce încerci să realizezi. Despre afacerea ta, despre competiție, despre clienții pe care dorești să-i atragi. Așa mărim cel mai mult șansele de a-ți oferi un logo care să-ți placă, dar să fie și potrivit pentru afacerea ta.
2. Concept vizual
După aproximativ 3 zile, îți trimitem 3 Concepte diferite pentru logo. Îți poți alege unul dintre ele, sau ne poți îndruma pe calea corectă venind cu sugestii și modificări.
3. Livrarea
După ce ești mulțumit de noul tău logo, îți vom trimite fișierele lui în toate formatele necesare pentru web și print, și de asemenea tot ce ai nevoie pentru a-l aplica (pe amabalaje, social media etc. ).

Politica de prețuri

Lucrând cu noi poți comanda exact ce ai nevoie, de la un logo sau o simplă ilustrație până la o identitate completă de brand. Îți vom da o cotație de preț după ce discutăm împreună despre proiectul tău și estimăm cât timp ne va lua să-l finalizăm.


Ești pregătit să găsești identitatea afacerii tale?