DreamBits

DreamBits este un magazin online care vinde jucării special concepute pentru a dezvolta creativitatea copiilor. Majoritatea jucăriilor de la DreamBits sunt machete sau seturi pentru construit și sunt confecționate din cele mai sigure materiale, atât pentru copii, cât și pentru mediul înconjurător.
Pentru logo, am ales Nunito ca font, datorită liniilor sale rotunjite și prietenoase, care ajută la transmiterea unui sentiment de siguranță.
Literele "a" și "e" au fost modificate astfel încât să semene cu 2 copii care poartă o conversație în timp ce sunt captivați de magia jocului.

Paleta de culori

Am ales două culori pentru acest brand: roz și albastru, pentru că jucăriile se adresează atât fetițelor, cât și băiețeilor, și o culoare gri neutră, cu tentă spre albastru, pentru a le scoate în evidență pe primele două. Culorile moderne și proaspete sugerează faptul că jucăriile sunt create folosind cele mai moderne descoperiri în domeniul creativității copiilor.

Desenele adiționale

Plecând de la ideea de vis, de creativitate, am conceput o serie de ilustrații care fixează poziționarea și ajută la transmiterea mesajului brandului.
Norii și curcubeele simbolizează ideea de vis, iar bărcuța ideea de explorator.

Ambalajele

Și pentru ambalaje ne-am bazat pe conceptul de vis, cu stele și nori, care să completeze mesajul brandului și să se potrivească cu restul ilustrațiilor.

Concluzie

Pornind de la acest concept se poate dezvolta o întreagă serie de elemente grafice, cum ar fi, de exemplu, pictograme pentru site, pliante, grafică pentru pagina de facebook și altele.