Site

Când vine vorba de site-ul tău, îți poți lăsa imaginația liberă. Putem să implementăm orice idee ai avea, singura limită fiind bugetul și timpul tău.

Creăm site-uri autentice,
adaptate perfect cerințelelor tale.

Cum decurge procesul de implementare?

1. Te invităm la noi
Ne spui ce-ți dorești și cam în ce buget vrei să te încadrezi.
2. Analizăm și Calculăm
Căutăm soluții pentru dorințele tale.
Estimăm cât va dura și va costa implementarea.
Îți arătăm un plan și o propunere de design, astfel încât să-ți faci o idee cum va arăta noul tău site.
3. Decidem dacă vom colabora
Dacă suntem potriviți pentru tine și dacă tu ești potrivit pentru noi, încheiem înțelegerea, achiți un avans iar noi ne apucăm de lucru.

Iată ce alte lucruri îți oferim împreună cu implementarea site-ului:

Site Usability - îți facem site-ul să fie ușor de folosit, optimizat și prietenos, astfel încât clienții tăi să nu se piardă și să ajungă cât mai repede și mai deciși la partea importantă: cea în care comandă.

SEO - este recomandat să ne gândim la asta încă de la momentul implementării, pentru că un site cu o structură deja optimizată este mult mai ușor de ridicat în motoarele de căutare.

Design Fresh - prea multe site-uri noi arată deja învechit. Noi ne menținem la curent cu cele mai moderne tendințe în materie de web design, pentru ca tu să ai un site competitiv la nivel internațional.

Design Durabil și scalabil - soluțiile propuse de noi sunt făcute astfel încât să reziste în timp, să fie ușor de extins și de modificat. Să se poată actualiza fără să fie nevoie să reconstruiești totul de fiecare dată când ai nevoie de o modificare.

Ești pregătit să faci următorul pas pe drumul tău spre succes?

Contactează-ne!

Trimite-ne un mesaj sau sună-ne la 0757 572 576.
Ne-ar plăcea să ascultăm ideile tale.