Datini Străbune

Asociația "Datini Străbune" Alba

"Datini Străbune" este o asociație din județul Alba, care se ocupă cu conservarea și promovarea tradițiilor românești, în centrul cărora se afla, desigur, dansul popular și costumele naționale.
Pentru ei, am creat o ilustrație și un logo în același ton.

Logo.

Inspirația pentru logo a venit de la această fotografie veche cu "Bătuta", care surprinde pasiunea și dinamismul dansului popular românesc. Ne-a plăcut tinerețea dansatorilor din fotografie, pentru că asociația își propune să atragă cât mai mulți tineri.

Alte propuneri pentru logo

Toate celelalte variante dezvoltate au avut ca punct de inspirație dinamismul dansului popular sau frumusețea costumului național.

Acest logo simplu și elegant a avut ca inspirație un model de pe o ie a Reginei Maria.
Aceast logo simbolizează oameni care se învârt, cuprinși de pasiunea dansului tradițional românesc. De asemenea, există un simbol dacic asemănător cu această spirală.
Acest logo a fost de asemenea desenat după o fotografie veche, cu oameni angrenați într-o horă plină de dinamism.Ilustrație cu dansatorii în constum tradițional din Transilvania

Varianta finală pentru ilustrație este aceasta, cu dansatorii îmbrăcați în costum tradițional românesc alb-negru, specific pentru Transilvania.

 

Contactează-ne!

Trimite-ne un mail la contact@blackunicorn.ro sau sună-ne la 0757 572 576.
Ne-ar plăcea să auzim ideile tale.