Culorile Vântului

Culorile Vântului este un magazin specializat în ustensile de înaltă calitate pentru artiști plastici. Aici găsești toate materialele de care ai nevoie pentru a-ți urma pasiunea, de la pensule, pânze, hârtie și creioane speciale, până la mese înclinate pentru desen tehnic. Toate materialele sunt din gama profesională pentru artiști.
Conceptul care a stat la baza logo-ului este de cel de a-ți urma pasiunea, pentru că publicul țintă este format în mare parte din artiști - oameni care au decis să-și urmeze pasiunea. De aceea am folosit ca marcă o giruetă - acel instrument care se găsea pe unele case pentru a determina direcția și intensitatea vântului. Vântul simbolizează aici intuiția.

Fontul

Fiind vorba de un magazin specializat în artă, alegerea unui font care arată ca și cum a fost desenat manual s-a potrivit în mod firesc. Caracterul lui relaxat și degajat ne trimite cu gândul la ideea de activitate făcută din plăcere.

Paleta de culori

Am combinat pasteluri împrumutate din pictura clasică cu o nuanță moderenă și puternică de roz, pentru a sublinia pasiunea și hotărârea.

Creații adiționale

Pungile pentru cumpărături ne-au oferit oportunitatea perfectă pentru promovarea brandului. Am încorporat în designul lor desene cu pensule și creioane, pentru a comunica direct obiectul de activitate al magazinului.
Pentru cărțile de vizită am mers pe aceeași idee: de a transmite cât mai clar și mai direct activitatea magazinului.

Tricourile

Pentru tricouri am ales o formă mai subtilă de promovare și un design estetic, ținând cont de faptul că oamenii în general evită să poarte haine cu mesaje prea comerciale. Așadar, am vrut să maximizăm în primul rând șansele ca acestea să fie purtate.